TOP WERKGEVER: Yourticketprovider

Locatie:

Utrecht

Your Ticket Provider is in 2012 gestart als nieuwe e-ticketing startup met een missie om het kopen en verkopen van tickets zo eenvoudig mogelijk te maken. Inmiddels hebben ze voor duizenden evenementen en honderden organisaties tickets verkocht aan bezoekers en zijn nog steeds groeiende in met name de festivals, theaters en schouwburgen en sportevenementen. 


Achtergrondinformatie

Het hoofdkantoor van Your Ticket Provider zit in Utrecht op een creatieve en inspirerende plaats. Ze vinden het ook belangrijk om ook iets terug te doen voor de maatschappij en daarom steunen ze onder andere stichtingen en goede doelen met gratis ticketing voor hun events en streven ze naar een 100% papierloze entree in 2020.

Werken bij Your Ticket Provider

Your Ticket Provider biedt je een full time baan waarbij je méér uit jezelf haalt! Benut je potentieel en til jezelf naar een hoger plan. Met je gedreven collega’s zorg je ervoor dat jij en Your Ticket Provider nog sneller kunnen groeien en je ziet direct resultaat van je inspanningen.

• Je krijgt een boven gemiddeld salaris;
• reiskostenvergoeding;
• compleet beloningspakket;
• opleidingsmogelijkheden;
• vrijdagmiddagborrels op het terras om de hoek en uitjes.

De mogelijkheid om met nieuwe technieken te werken. Momenteel zijn ze ook bezig om projecten met blockchain en marketing automation i.c.m. algoritmes te runnen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist