TOP WERKGEVER: Whyellow

Locatie:

Eindhoven

Whyellow is opgericht in 2014 in het hart van innovatief Eindhoven: Strijp-S. Gevestigd op de oude Philips terreinen in het gebouw “Videolab”, de bakermat van de DVD en de Blueray speler. Een kantoor doordrenkt van uitvindingen dus.Achtergrondinformatie

Whyellow ontwikkelt op basis van de laatste technieken softwareoplossingen op maat. Oplossingen die snel in gebruik kunnen worden genomen en dus snel toegevoegde waarde leveren. Oplossingen met een focus op gebruikerservaring, voor de veeleisende en moderne gebruiker waar iedereen makkelijk intuïtief zijn of haar weg in vindt.

Het realiseren van ambities en ideeën van hun klanten staat bij Whyellow voorop. Hun aanpak kenmerkt zich door heldere communicatie, creativiteit en ondernemerschap.

Whyellow hanteert duidelijke uitgangspunten en voorwaarden. Hun secure cloud oplossingen vragen alleen internet toegang met een smartphone, tablet en/of browser. Ze kunnen ook zorgen voor de inrichting van jouw cloud omgeving(en) en het beheer van jouw systeem. Dat doen zij pro-actief zodat je geen zorgen hebt over de beschikbaarheid van jouw informatievoorzieningen.

Bedrijfscultuur

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waarbij je optimaal begeleid wordt. Boeiende opdrachten waar ze de laatste technieken toepassen. Dit doe je in een leuke werkomgeving met gedreven en eng slimme collega’s, in het hart van innovatief Eindhoven: Strijp-S. Aan gezelligheid ook geen gebrek want wekelijks houden ze gezamenlijk een borrel om de week goed af te sluiten. Kortom, een inspirerende omgeving waarin je veel kan leren én genieten! O ja, en natuurlijk ook prima arbeidsvoorwaarden.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist