Webstores

Wij zijn dé digitale partner die vanuit een meerjarige samenwerking een belangrijke bijdrage levert aan de digitale transformatie van onze klanten. Nu bedienen we zo’n 100 tevreden klanten zoals Stella, Preston Palace en nog veel meer. En dat is wat we graag doen: onze opdrachtgevers helpen ambities waar te maken!

Webstores werken bij

Over Webstores

Al sinds 2000 geloven wij in online en dat is sindsdien nooit veranderd. We zagen de digitale wereld groeien, nieuwe devices kwamen op de markt. Dit bood ons nieuwe kansen om extra waarde te bieden en toonaangevend te zijn. Hierdoor hebben we veel kennis opgedaan op alle gebieden van de digitale wereld en gebruiken deze kennis om onze klanten vooruit te brengen. Zelfs nu verandert ons werkgebied constant en daarom is het voor ons belangrijk om deze verandering te omarmen.

We werken met volle passie intensief samen aan verschillende digitale vraagstukken. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze klanten. Zo blijven onze dagen altijd interessant en uitdagend.

Webstores kantoor

Werken bij Webstores

Webstores bestaat uit een team van ruim 50 digital professionals die gemotiveerd werken vanuit onze kantoren in Hardenberg en Zwolle. Word je hier enthousiast van? Dan zijn we op zoek naar jou! Verder bieden wij dit nog aan:

  • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s op een sfeervolle werkplek
  • Een uitstekend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een laptop om op te werken
  • Ruimte voor persoonlijke groei
 

Recente vacatures:

UX Developer

Wij zoeken ervaren Front-end (UX) Developers die zich verder willen ontwikkelen in onder andere Bootstrap en ReactJS en willen werken aan uitdagende projecten. Zet de volgende stap in je carrière! Wij zijn dé digitale partner die vanuit een meerjarige samenwerking een belangrijke bijdrage levert aan de digitale transformatie van onze klanten. Ons team van ruim 50 digital professionals werken voor diverse klanten op het gebied van (B2B) E-commerce en Mobility zoals: Stern, Madison, Stella, Eurol, AlleenInkt.nl, Pon, BMW en Toppoint. Voor deze klanten werken we aan de grotere, complexe projecten die bestaan uit meerdere digitale kanalen: Content platforms, E-commerce, PIM- en Marketing Automation oplossingen. Vaak integreren we dit binnen het bestaande systeemlandschap waarin we koppelingen leggen met bijvoorbeeld CRM- en ERP pakketten maar denk ook aan fulfilment partners en payment providers.

Webstores
Webstores HARDENBERG
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist