Wakr / EasyTerra

Ontwikkeling in eigen beheer

Sinds de start van de eenmanszaak, waar KR! uit voortkomt, is er gewerkt aan een netwerk van websites dat in eigen beheer geëxploiteerd wordt. Veel van onze sites zijn gerelateerd aan de online reisbranche. In eerste instantie lag de focus op de Nederlandstalige bezoekers, inmiddels zijn een aantal van onze projecten ook internationaal bekend. Voor meer informatie over ons netwerk van sites, gaat u naar projects.

Huisvesting van andere ondernemingen

KR! zoekt ondernemers. In ons kantoorpand aan de Westersingel bieden wij andere ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ruimte. Meerdere ondernemers in dezelfde ruimte creëert een prettige, stimulerende werkomgeving waarin samenwerking en uitwisseling van kennis centraal staat. Inmiddels zijn er al meerdere bedrijven gevestigd in ons pand. Wellicht ook iets voor jouw onderneming? Neem dan even contact met ons op.

Participatie en investeringen

We zijn bereid te investeren in goede ideeën. Heb jij een idee voor een nieuw project of website maar heb je niet de middelen zoals kantoorruimte, webservers of bepaalde kennis? Kom dan eens met ons praten. Ook over investeringen van financiële aard valt te praten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist