TOP WERKGEVER: Tickles

Tickles creëert een optimale customer experience. We realiseren een online gebruikerservaring die aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep. We bouwen websites en webshops, creëren technische koppelingen en verzorgen effectieve online marketing.

Tickles is techniek: het is de kracht waarmee we werken aan een optimale customer experience. We zijn een flexibel full service technisch internetbureau. Klein van stuk, groot in resultaat. We kunnen snel schakelen en werken op basis van diverse samenwerkingen aan hoogwaardige technische internetoplossingen.

We hechten sterk aan echt contact, we werken op basis van vertrouwen en zoveel mogelijk open relaties. We zijn een luisterend oor tijdens een eerlijk gesprek, waarin we meedenken en je graag adviseren. We nemen geen blad voor de mond en houden ervan zowel jou als onszelf uit te dagen. We integreren koppelingen met hoogwaardige ERP- en CRM-systemen, hebben ervaring met business logica en bouwen complexe webshops voor veeleisende klanten.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist