TOP WERKGEVER: Suneco

Location:

Heerde

Suneco is een hoogwaardige kennisclub die het beste haalt uit de systemen van haar relaties zodat deze optimale interactie kunnen hebben met hun stakeholders.

Achtergrondinformatie

Suneco is voortgekomen uit een bundeling van krachten van twee bedrijven met ieder een eigen specialisme. Het ene bedrijf heeft zijn wortels in de ICT-dienstverlening en bestaat al sinds 1999, de ander in webdesign. Sinds 2003 bestaat Suneco: een full service internetbureau. Kernwaardes hierbij zijn met name software development (Application Lifecycle Management), vormgeving, hostingtechniek en online marketing. Hun certificeringen (waaronder maar liefst 15 Microsoft competenties en een compleet scala aan Sitecore certificeringen) bewijzen dat ze hun dienstverlening zeer serieus nemen, of het nu softwarebouw, hosting of marketing betreft.

Werken bij Suneco

Suneco is altijd op zoek naar mensen die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Net zoals zij bij hun klanten streven naar het 100% benutten van de systemen, streven ze naar het 100% benutten van jouw capaciteiten. Daarom zetten ze in op training, begeleiding en focus op persoonlijke ontwikkeling. Ga je vol voor software ontwikkelen in .NET? Xamarin? Of specialiseer je je in Sitefinity of Sitecore? Zit je op kantoor in Heerde? Of draai je mee in Agile projectteams bij hun klanten? Samen stippelen ze jouw carrière uit.

De IT-wereld is een dynamische wereld. Daarom bieden ze je de mogelijkheid om regelmatig naar seminars, workshops en trainingen te gaan. Via hun partners bieden zij gecertificeerde opleidingen aan.

Er is meer dan werk alleen. Niet alleen is er dagelijks gelegenheid om met collega’s te lunchen in hun gezellige kantine. 

Elk jaar vieren ze met partners een kerstfeest met een uitgebreid kerstdiner. Suneco beschikt ook over een enthousiaste personeelsvereniging. De personeelsvereniging organiseert diverse activiteiten door het jaar heen, waaronder een bierproeverij, karten en duiken. Het jaarlijkse hoogtepunt is hun (thema)weekend weg.

Natuurlijk wil Suneco het beste voor hun klanten. Dus zorgen ze er samen voor dat je tot de beste front-end developers behoort. Ze bieden hiervoor mogelijkheden tot training en faciliteren ruimte voor R&D zodat je bij kunt blijven in je vakgebied.

Hun kantoor in Heerde bevindt zich tussen de rustieke boerderijen, weilanden en bossen. Een wandeling tijdens de lunch, of helemaal los op de tafelvoetbaltafel met collega’s zijn de ontspannende momenten die jou en je collega’s scherp houden. De fanatieke personeelsvereniging zorgt met grote regelmaat voor activiteiten, van een avondcursus “schilderen als Bob Ross” tot een al jaren terugkerend “weekendje weg”.

Het Suneco team is een mix van ervaren senior professionals en nieuws- en leergierige young professionals. Expertises liggen op de gebieden internetstrategie, projectmanagement, webdesign, development en support. 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist