TOP WERKGEVER: Spacewell

Axxerion houdt zich bezig met de ontwikkeling, advisering, verkoop, training en implementatie van het informatiesysteem Axxerion. 

Wij staan garant voor een hoogwaardig web-based systeem waarmee u uw werkprocessen kunt stroomlijnen en optimaliseren. Wij werken samen met partners in verschillende landen verspreid over Europa, Rusland en de Verenigde Staten. Dit resulteert in het feit dat er inmiddels wereldwijd honderden Axxerion klanten zijn en er dagelijks tienduizenden eindgebruikers profiteren van onze software.

Historie:

Axxerion is opgericht in 2004 en was de eerste Nederlandse leverancier van complete SaaS oplossingen voor FM Software: Facilitair Management Informatie Systemen. Daarnaast heeft Axxerion in 2011 als een van de eersten een complete suite van modules voor iPhone, iPad, BlackBerry en Android uitgebracht die zowel online als offline kunnen werken. Vooruitlopen en inspelen op ontwikkelingen in de markt vinden wij belangrijk. Sinds de oprichting is Axxerion een winstgevend bedrijf en financieel zeer gezond. Zo hebben wij geen leningen of ander vreemd vermogen.

Werkvelden:

Vanwege ons eerlijke en flexibele prijsmodel (pay-for-use) alsmede de schaalbaarheid van de software, is Axxerion geschikt om zowel bij kleine als grote organisaties in te zetten. Ook de gebruiksvriendelijke interface speelt hierin een belangrijke rol. Axxerion wordt dagelijks gebruikt door duizenden gebruikers verdeeld over allerlei werkvelden, waaronder zakelijke dienstverleners, overheidsinstellingen, ziekenhuizen en woningbouwcorporaties.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist