TOP WERKGEVER: Socios Sports

Socios Sport is een bedrijf gericht op fan engagement door middel van sportgames, zoals Profcoach voor FOX Sports en het Tour de France-spel van het Algemeen Dagblad. Content Stadium is een onderdeel van Socios Sports en helpt bedrijven met het creëren van content voor sociale media.

Over Socios Sports

Socios Sports ontwikkelt free-to-play sportgames voor toonaangevende sportmedia bedrijven in hoofdzakelijk Europa. Denk hierbij aan de bekende fantasy en prediction games, zoals het NU.nl GP-Spel, het AD Wielerspel en de Eurosport EK en WK Pool games. Games waar vele tienduizenden sportfans aan meedoen om het F1-seizoen, de Tour de France of het EK Voetbal nog leuker en spannender te maken!

Vacatures bij Socios Stadium

Het toonaangevende content creatie platform voor de sport Content Stadium is tevens onderdeel van Socios Sports. Content Stadium helpt 175+ sportorganisaties als LaLiga, FIFA en Roland Garros met het creëren van content voor sociale media. Andere takken van het bedrijf, naast Socios Sportgames én Content Stadium zijn: 

  • Socios Media: Onze voetbalsites voetbalflitsen.nl en voetbalflitsen.be bereiken gemiddeld 1 miljoen voetbalfans per maand
  • Socios Content: Wij beheren de social media kanalen van meerdere bedrijven in de sportsector

Werken bij Socios Sports

Binnen Socios Sports heerst een leuke en informele sfeer. Het team van 40 man (28 op het HQ in Amsterdam, 12 in onze kantoren in Brugge, Parijs, Berlijn en Miami) bestaat uit een groep jonge collega’s die houden van hard werken en het ook belangrijk vinden om plezier met elkaar te maken. Dat blijkt wel uit de onderlinge vriendschappen. Meerdere keren per jaar worden bedrijfsuitjes georganiseerd. Zo vieren we Sinterklaas samen, wordt het nieuwe jaar met een uitje ingeluid en zijn er elk jaar 2 uitstapjes naar een leuke stad in Nederland of daarbuiten. Vergeet ook zeker de vrijdagmiddagborrels en gezamenlijke lunch met elkaar niet.

Werken bij Socios Stadium

Ons team van 40 man is een combinatie van mensen met een passie voor sport, een achtergrond in topsport (we hebben bijv. voormalig Europees kampioen Squash, deelneemster Olympische Spelen, top honkballer, paar voormalig topvoetballers, etc.), of mensen die niet per se super van (kijken naar) sport houden, maar zich wel prettig voelen in een sportieve omgeving.

Zie jij jezelf werken bij Socios Sports? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct. Wie weet ga jij binnenkort bij Socios Sports aan de slag!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist