TOP WERKGEVER: Shopprofs

Shopprofs ontwikkelt software voor relatiebeheer, orderbeheer en online shopping. Het biedt daarmee alles-in-één bedrijfssoftware voor mkb’ers. Het systeem is in eigen beheer ontwikkeld naar aanleiding van onze eigen wensen en die van onze klanten.

Shopprofs

Over Shopprofs

Shopprofs is ooit ontstaan als oplossing voor ons eigen probleem. Niet bedacht achter een bureau, maar volledig vanuit de praktijk. Wij hadden 24 webshops in ons beheer en toen deze flink begonnen te draaien, waren er dagelijks wel 200 orders door ons af te handelen. Dit moest toch wel makkelijker en overzichtelijker kunnen, dachten we. Daarom ontwikkelden wij een systeem waarin alle nodige zaken samenkomen.

Twee jaar lang hebben wij ons systeem uitsluitend zelf in gebruik genomen en verder uitgebreid. Totdat klanten begonnen te vragen met welk systeem wij werkten. Zo merkten we dat dit ook een perfecte oplossing is voor onze klanten. Natuurlijk moet de techniek van ons framewerk staan als een huis. En dat doet het ook. Alle klanten die er ooit in zijn gegaan, werken er tot de dag van vandaag nog steeds mee.

Inmiddels maakt ons systeem haar zesde levensjaar mee en steeds vanuit een trial and error gedachte: op basis van echte data en ervaringen testen we in de markt of het systeem werkt. Anno nu investeren wij flink in de doorontwikkeling.

Werken-bij-shopprofs

Werken bij Shopprofs

Als groeiende softwareontwikkelaar zijn we regelmatig op zoek naar mensen die ons ontwikkelteam van specialisten kan komen versterken. Hoofdzakelijk zal je een bijdrage leveren aan de verdere (door)ontwikkeling van de door ons ontwikkelde SAAS oplossing. Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Shopprofs en kom kennismaken!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist