TOP WERKGEVER: Remia

Locatie:

Den Dolder

Remia is een dynamisch familiebedrijf. Hoewel Remia slechts één productielocatie heeft, opereert Remia over de hele wereld. De organisatie is continu in ontwikkeling, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke groei. Remia is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wil jij deel uitmaken van het familiebedrijf?


Achtergrondinformatie

Het bedrijf bestaat al bijna 100 jaar en vond al meer dan 50 jaar geleden de fritessaus uit. Remia is als toonaangevende maker van sauzen, dressings en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. De sauzen en andere smaakmakers, spraakmakende campagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie waarmee ze anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

Dynamisch familiebedrijf

Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten en food professionals.

 

Werken bij Remia
Tot op de dag van vandaag is Remia een zelfstandig familiebedrijf. Dit merk je in de open bedrijfscultuur. Er heerst een professionele, maar ongedwongen sfeer en het contact tussen collega's is prettig en laagdrempelig. Remia’s missie: van elke maaltijd een feest maken! Heb jij talent, ben je gemotiveerd en heb je zin om te werken bij een dynamisch en innovatief wereldbedrijf? Reageer dan nu op de openstaande vacatures.


 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist