TOP WERKGEVER: Relive

Locatie:

Rotterdam

Beleef en deel je buitenavonturen. Met Relive kun je van je activiteit een legendarische film maken.

Achtergrondinformatie

Meer dan 2 miljoen mensen wereldwijd delen hun mooiste outdoor-avonturen met Relive; van fietsen tot hiken, van hardlopen tot skiën. Met jouw data en foto’s creëer je zo je eigen 3D video; vlieg over je route en check je highlights. Laat anderen zien hoe vet de uitzichten waren, hoe ver je bent gegaan of hoe taai die klim was.

Het idee voor Relive ontstond op een fietsvakantie op Tenerife met vrienden. Na een eerste prototype werd er werk van gemaakt en begon de harde groei van Relive. Begin 2017 werd de app voor Android en iOS gelanceerd. 

Op dit moment bestaat het team uit 10 man, de community blijft hard groeien, worden er zo’n 6 miljoen videos per maand gemaakt en zijn de ambities voor de toekomst groot:

Het grootste outdoor platform van de wereld worden. Kevin System, oprichter van Instagram, is ieder geval fan!

Werken bij Relive CC

Relive CC biedt:

  • Snel shippen en leren van gebruikers: iets wat je ontwikkelt kan dezelfde dag uitgerold worden naar een gigantisch publiek;
  • Zoveel mogelijk verantwoordelijkheid;
  • Een technische uitdaging: met een klein team bouwen aan een uniek systeem op grote schaal. Zo verwerken ze elke dag honderdduizenden activiteiten tot een video (met een pool van 10-100 servers);
  • Leuke activiteiten met collega’s, zoals samen fietsen na werktijd of een teamtrip naar het buitenland.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist