TOP WERKGEVER: PitCrew

Locatie:


Bunnik

Bedrijven werken dagelijks met software. Software die voldoet aan algemene wensen in de sector. Een onderneming heeft echter ook heel eigen wensen en verwachtingen, passend bij de manier van werken en registreren. Dat vraagt om specifieke IT-oplossingen. PitCrew zorgt daarvoor; goed, slim, snel en betaalbaar.

Achtergrondinformatie

PitCrew zorgt ervoor dat uw huidige programma adequaat wordt uitgebreid met maatwerk toepassingen, zodat een onderneming echt kan worden geexploiteerd op de wijze die bij de teamleden en klanten past.

Met PitCrew is een bedrijf niet alleen verzekerd van perfect werkende software, hun oplossingen geven ook nog eens op flinke voorsprong. Want wie zijn zaken goed op orde heeft, die kan grote stappen voorwaarts maken.

Bedrijfscultuur

Bij IT gaat het om mensen, niet om systemen. De mensen van PitCrew zijn mensenmensen met verstand van bedrijfsprocessen. Deze kennis kunnen zij feilloos benutten voor het ontwerp en de realisatie van softwareoplossingen.

Wil jij de hele dag werken aan innovatieve en uitdagende projecten? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te versterken!

PitCrew bedient de gehele ICT-keten van applicatieontwikkeling, implementatie tot aan het onderhoud en support. Samen met het team zal je meedenken over procesverbeteringen. Ook het schrijven van unit- en integratietests zal tot jouw takenpakket behoren. Met behulp van de Scrum-methode wordt de effectiviteit van het team verhoogd en de spirit vergroot.

 

Recente vacatures:

UX/UI designer Front-end Developer

Als front-end developer bij PitCrew ga je werken aan de UX/UI van al onze nieuwe en bestaande producten. Dagelijks werken er duizenden bedrijven met onze software die een essentieel onderdeel vormt van de autobranche. Snel en efficiƫnt zijn is voor onze applicaties van groot belang. Daarnaast werk je ook mee aan de discovery die voorafgaat aan de oplevering van onze software. Jij vindt het leuk om samen met ons ontwikkelteam in een vroeg stadium mee te denken vanuit jouw design invalshoek.

UX/UI designer Front-end Developer
PitCrew IJSSELSTEIN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist