Open Web

Locatie:

Nieuwegein

Open Web is in 2014 ontstaan vanuit de passie die oprichters Levente en Ebrahim hebben voor open-source software. Het is gelukt om in 5 jaar tijd een kundig en hecht team van professionals op te bouwen. Open Web is trots op de mooie klanten waar ze voor werken. 

Werken bij Open Web

Korte lijnen en to-the-point
Bij Open Web hebben ze niets met managementlagen, wel met korte lijnen tussen de directie en de overige leden van Open Web. Het is belangrijk dat iedereen meetelt in de organisatie en dat alles bespreekbaar is. Ook bij de opdrachtgevers en partners houden ze van korte lijntjes. Heldere communicatie en to-the-point, daar staat het bedrijf voor.

Persoonlijke ontwikkeling
Op welk vakgebied jij je ook wilt ontwikkelen, bij Open Web zullen ze je continu uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Ook krijg je alle ruimte. Sterker nog, je wordt gestimuleerd om eigen projecten te initiëren. Zo hebben Open Web-collega’s Michel, Ivor en Ebrahim, “adventures in autonomous sailing” gelanceerd uit eigen motivatie. Deze projecten delen ze graag met de wereld.

Jij staat centraal
De kracht van Open Web zit in de betrokkenheid van de mensen. Ze kijken altijd naar de persoonlijke interesses en behoeften bij het voorstellen van een opdracht, of dit nu gaat om persoonlijke ontwikkelingsbehoefte of een betere werk-privé balans? Ze weten dat gelukkige medewerkers voor tevreden klanten zorgen.

Informeel en professioneel
Open Web verlegt grenzen. Dat doen ze graag in ongedwongen, informele sfeer met een lading vol plezier. Zo gaan ze met elkaar om; in het werk én tijdens de toffe bedrijfsuitjes. Ook daar dagen ze zichzelf uit met Helikoptervluchten en Skydiven. Het zit in het bloed. "Work hard, Play harder".

Werken bij Open Web?
Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje en zie jij jezelf werken bij Open Web? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct:

Vacatures bij Open Web

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist