TOP WERKGEVER: Netrex Internet Solutions

Locatie:

Woerden

Netrex is een fullservice internetbureau gespecialiseerd in websites en apps voor innovatieve ondernemers met en zonder plan. Het is een sociale onderneming met eigen merken en producten als Leer Zelf Online, ABCDate.nl en Steffie.nl. Op die manier proberen ze de wereld te verbeteren vanuit een karakteristiek pand in de binnenstad van Woerden.

Kantoor-Netrex


Achtergrondinformatie
Netrex is hét marketingbureau dat de vraag achter de vraag van de doelgroep kent en daarmee de beste online strategie voor haar klanten kan uitstippelen. Dit doen zij voor grote ondernemingen, de overheid, diverse belangenorganisaties en midden- en kleinbedrijf.

Meer opbrengst in geld, sociaal kapitaal en hulp aan kwetsbare mensen kun je volgens Netrex ontwerpen. Netrex nodigt klanten uit voor gratis kennissessie waarin ze creatieve en technische mogelijkheden van innovatieve digital marketing en e-learning met de klant doornemen. Samen nemen ze de uitdaging onder de loep en presenteren een mogelijke online strategie.

Netrex-sociale-onderneming


E-learning

Netrex maakt als sociale onderneming onder de merknaam Leer Zelf Online e-learning voor diverse groepen kwetsbare mensen:

  • Mensen met een verstandelijke beperking
  • Laaggeletterden
  • Senioren
  • Vluchtelingen
  • Kinderen

In een samenleving die steeds complexer wordt, is het zaak meer aandacht te besteden aan mensen die digitaal buiten de boot dreigen te vallen.


Maak hier nieuwe vrienden
Het leukste internetbureau van Nederland is altijd op zoek naar creatief en technisch talent! Bekijk hieronder de openstaande vacatures en kom werken bij Netrex.

Vacatures-bij-Netrex

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist