TOP WERKGEVER: Jobs & Media Group

Locatie:


Groningen

Jobs & Media Group is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling. Hun expertise ligt in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking. Het team van ruim 170 gedreven vakmensen staat garant voor energie, kwaliteit en ambitie. Hun werkveld beslaat inmiddels heel de Benelux en is nog altijd groeiende.

Achtergrond informatie

De verschillende merken bieden klanten de optimale ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel. Op de manier die bij de klant past. Of je nu op zoek bent naar een recruitmentpartner die je het gehele werving- en selectieproces uit handen neemt, of naar een voordelige manier om meer exposure te krijgen voor je vacatures en om ondersteuning te krijgen bij het sourcen van de juiste kandidaten; de merken van Jobs & Media Group bieden altijd een werkwijze die naadloos aansluit. Vooral in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking is JMG op z’n best. Dit zijn de sectoren waar het vinden van het juiste personeel echt een uitdaging is. En zij zetten graag hun tanden in een goede uitdaging.

JMG werkt vooral met organisaties die op regelmatige basis nieuwe vacatures te vervullen hebben, en die graag een samenwerking voor de lange termijn met hun aan willen gaan. Met wederzijds commitment zetten ze de mooiste resultaten neer: de juiste mensen op de juiste plek. Elke keer weer.

Bedrijfscultuur

De zin die centraal staat binnen de organisatie is: ‘Work hard, play hard’. Voor JMG is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie het onderste uit zichzelf naar boven haalt. Als jij hard je best doet dan doen zij er alles aan om het jou naar je zin te maken. Samen lachen is voor hun net zo belangrijk als samen werken.

Wat JMG anders maakt dan andere recruitmentpartijen is de focus op eigen business. Iedereen binnen de organisatie is verantwoordelijk voor zijn eigen klanten, kandidaten en administratie. Er is veel ruimte om met nieuwe ideeën te komen en zaken te doen op je eigen manier. Dit maakt dat medewerkers een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en hun werk serieus nemen.

Ontwikkeling staat bij JMG voorop. Je krijgt de kans om te leren en te groeien. Dat doen ze met bewezen effectieve trainingsprogramma’s en één-op-één-begeleiding.
Vanaf je eerste werkdag zul je al merken dat de focus bij Jobs & Media Group ligt op groei. Zij willen jou graag helpen met jouw ontwikkeling op zowel (werk)inhoudelijk vlak als qua functie. In lijn met deze gedachte werken zij met de principes van meritocratie. Dit betekent dat ze managers niet extern aantrekken, maar intern opleiden. Deze filosofie geeft jou de mogelijkheid om in korte tijd een senior- of leidinggevende functie te gaan vervullen, mits je laat zien dat je uit het juiste hout gesneden bent.

 

Recente vacatures:

Front-end developer bij Jobs & Media Group in Groningen

Meewerken aan the next big thing in recruitment? Websites en producten bouwen die de nieuwe standaard gaan worden? Wij zijn vastberaden om de markt (internationaal) op z’n kop te zetten en daarvoor hebben we versterking nodig. Mensen die net zo enthousiast en fanatiek zijn als wij, die denken in oplossingen en genieten van verandering en innovatie. Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan gave projecten? Dan zoeken we jou.

Jobs & Media Group
Jobs & Media Group GRONINGEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist