TOP WERKGEVER: Intersoftware

Intersoftware is een automatiseerder die zowel eigen producten als maatwerkoplossingen realiseert. Onze klanten variëren van onafhankelijke financieel adviseurs tot banken en verzekeraars. 

Intersoftware heeft diepgaande kennis van de financiële markt en expertise in moderne technologie. Onze pragmatische werkwijze staat garant voor kwaliteit, betaalbaarheid en onderhoudbaarheid. 

Een belangrijke pijler van de dienstverlening van Intersoftware is Adviesbox, voorheen Hypobox. Adviesbox is adviessoftware ter ondersteuning van het advies- en verkoopproces van de financieel adviseur.

banner

 

Recente vacatures:

Vacature (Senior) Front-end Developer

Jouw rol binnen Intersoftware: Als Front-end developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van state-of-the-art software. Jij werkt samen met developers, UX designers en testers in multidisciplinaire Agile Scrum teams aan innovatieve nieuwe producten en onderhoud van bestaande producten. Intersoftware B.V.en UniTrust B.V. zijn vanaf medio 2019 onderdeel van één groep. Je draagt bij aan integratie van producten van deze bedrijven. Je start als front-end developer met enkele jaren (werk)ervaring met React en groeit door. Heb je ruime ervaring, dan spreken we je graag als Senior developer. In alle gevallen ben je technisch zeer vaardig en heb je kennis van meerdere (Microsoft-)ontwikkeltools. Je houdt je bezig met het beoordelen van specificaties, softwareontwikkeling en (unit) testen. Natuurlijk draag je ook bij aan verdere professionalisering van onze werkwijze en tools.

Vacature (Senior) Front-end Developer
Intersoftware GOUDA
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist