TOP WERKGEVER: Hulst Computer Systems

Location:

Zwolle

Hulst Computer Systems B.V. is al meer dan 30 jaar een onafhankelijk softwarehuis, dat zich specialiseert in programmering, consultancy, application hosting en de verkoop van handelsproducten rond IBM Power computersystemen. Daarnaast heeft Hulst Computer Systems B.V. uitgebreide ervaring in het aanleggen van netwerken voor kantoorautomatisering en koppelingen naar de IBM Power servers.

Achtergrondinformatie

In 1976 werd Hulst Computer Systems B.V. opgericht door Berend Hulst. Na enkele jaren solo gedraaid te hebben besloten Hulst Computer Systems B.V. en IBM een bijzonder samenwerkingsverband aan te gaan in de vorm van een 'agentschap'. Voor beide partijen een bijzondere belevenis aangezien het om het eerste IBM agentschap ging. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot IBM business partner, gespecialiseerd in producten en diensten rond IBM System i (AS/400).

Wanneer zij vervolgens hun website onderzoeken, wordt het vaak snel duidelijk dat deze is gebouwd zonder dat er van tevoren een SEO-strategie was. Een webdeveloper zorgt dat een website er mooi uitziet en dat hij werkt en kan zich moeilijk ook nog eens verdiepen in SEO en zaken zoals contentmarketing. Als een ondernemer echter serieus aan de slag wil met zoekmachine-optimalisatie, dan moeten zij vaak adviseren om de hele boel om te gooien of zelfs een nieuwe website te laten ontwikkelen. 

Dat betekent dat hun medewerkers zich niet alleen richten op de verkoop van de software, maar ook op de ontwikkeling van applicaties. Daarnaast willen zij hun klanten natuurlijk een optimale technische ondersteuning bieden. Een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding staat bij Hulst Computer Systems centraal, naast het stipt nakomen van afspraken.

Ook de ontwikkeling van eigen software speelt nog steeds een grote rol binnen het bedrijf. Reeds 20 jaar geleden maakten bedrijven al op afstand gebruik van Hulst software; daardoor waren zij zeer vooruitstrevend op het gebied van application hosting en blijven zij actief in het ontwikkelen van nieuwe software. Ze streven ernaar zuinig op hun klanten te zijn. Dat blijkt zowel uit de selectie van kwalitatief hoogwaardige producten als uit de diensten en service die ze hun klanten leveren. Voor elk advies op het gebied van IBM Power servers kunt je bij Hulst Computer Systems terecht:

  • Configuraties van IBM / NT servers;
  • Uitbreiding van systemen;
  • Aanleg van Windows Server netwerken;
  • Application Hosting van IBM / NT servers.

Het kantoor van Hulst Computer Systems zit in Zwolle.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist