TOP WERKGEVER: Helloprint

Locatie:
Specialisme:  

Rotterdam
Online drukwerk

15 jaar geleden begon het team achter Helloprint met het aanbieden van standaard drukwerk via internet. Al snel was dit team de grootste speler op de Nederlandse markt. Helloprint bewees keer op keer dat drukwerk bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kon. En dat doet het bedrijf nog steeds. Drukwerk goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, dat is de passie van Helloprint.

Achtergrondinformatie

Het team van Helloprint bestaat uit circa 150 professionals die dag in dag uit zorgen voor perfect drukwerk, zonder moeite, zo geregeld. Dit team met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar heeft jarenlange ervaring in zowel internet- als de grafische wereld en weet daarom heel goed hoe ze de klant zo goed mogelijk kunnen helpen.

Helloprint is een Nederlandse onderneming met internationaal werkveld. Helloprint is actief in Nederland, Belgie, het Verenigd Koninkrijk en Spanje en bereid diverse nieuwe landen voor. Zo weet het team dus niet alleen de Nederlandse klanten te voorzien van kwalitatief en voordelig drukwerk, maar kunnen zij ook de buitenlandse relaties goed bedienen.

Helloprint is echter een 100% Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam. Al het drukwerk wordt in Nederland geproduceerd in hoogwaardige productielocaties die werken met de allernieuwste drukpersen en afwerkapparatuur en volgens de hoogste kwaliteits- en procesnormen (ISO standaarden). 

Bedrijfscultuur

Helloprint wil altijd blijven groeien. Het platform van het bedrijf wordt inmiddels door miljoenen mensen per jaar bezocht. Toch blijft Helloprint altijd streven naar 'groter' en 'beter.' Alles wat het team van Helloprint doet, komt voort uit passie en ambitie. Ondernemen zit in het DNA van alle 150 werknemers.

Werken bij Helloprint betekent werken met een internationaal karakter en een hoog tempo. Helloprint weet dat het 2017 is. Tijden zijn veranderd. Helloprint heeft als enige in Nederland een unieke arbeidsovereenkomst, waarin iedereen gelijk is. Jij bent zelf verantwoordelijk voor hoe, wanneer en waar jij je werk uitvoert. Flexibele verantwoordelijkheid noemt Helloprint dat. Vrijheid, verantwoordelijkheid en teamwork staan centraal op de werkvloer.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist