TOP WERKGEVER: EveryOffice

EveryOffice is dé specialist in hard- en software voor de recreatiebranche. Met een totaalpakket aan innovatieve hard- en software leveren wij de perfecte automatisering voor vakantieparken. Zo kunnen wij alle gebruikte software binnen een recreatiebedrijf terugbrengen naar één systeem. Van het reserveringssysteem tot de boekingswebsite, en van de slagboom bij de entree tot de elektronische sloten in de accommodaties.

Doordat wij ons systeem ‘As-a-service’ aanbieden en deze modulair is opgebouwd krijgt de recreatieondernemer precies wat nodig is voor de optimale bedrijfsvoering. Zo blijft er meer tijd over voor gastheerschap.

We ruiken de kansen op de markt en zijn niet bang deze te pakken. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij nieuwe ontwikkelingen. Dit maakt ons dé ondernemende recreatiespecialist.

Every Office collega's

Visie EveryOffice

In een snel veranderende wereld helpt EveryOffice bevlogen ondernemers in de leisure branche bij het omzetten van complexe vraagstukken naar innovatieve oplossingen. Wij verbeteren en borgen de bedrijfsprocessen en vergroten daardoor de klanttevredenheid. Hierbij passen wij de kracht van automatisering toe in de gehele Customer Journey. Zo kunnen wij alle benodigde hard- en software op het park terugbrengen naar een systeem en blijft er meer tijd en energie over voor gastheerschap en ondernemen.’

Every Office kantoor

Werken bij EveryOffice

Wij zijn het meest trots op onze medewerkers, die EveryOffice hebben gemaakt tot wat het nu is: Een totaalpakket voor de recreatiebranche met vele hard- en software mogelijkheden. Door deze focus zijn wij flink gegroeid. Dit succes willen wij de komende jaren verder uitbouwen.

Wil jij onderdeel van de successen van EveryOffice? Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer direct.

 

Recente vacatures:

Medior / Senior Front-end Designer

Op maat gemaakte websites bouwen voor de recreatiebranche, helpen om nieuwe SaaS-oplossingen te ontwikkelen, het neerzetten van een perfecte UX/UI voor gebruikers van onze boekingsstraten? Dat kan allemaal bij EveryOffice! Ben jij ambitieus, accuraat en niet bang om je kennis en ervaring te delen met je collega’s en ons te vertellen hoe het óók kan? Dan dagen we je uit om deze uitdaging aan te gaan. Solliciteer snel!

EveryOffice
EveryOffice MEPPEL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist