TOP WERKGEVER: Enrise

Enrise is op een missie. Wij willen de nieuwe standaard in organiseren zijn. We willen laten zien dat het anders kan. Door autonomie, vertrouwen en vakmanschap centraal te stellen. Geen management, geen directie, maar vakmensen die zelf de regie over hun professionele leven nemen.

Kantoor Enrise

Over Enrise

Door ons unieke organisatiemodel en sterke bedrijfscultuur hebben we een groep gelijkgestemde scherpe geesten bij elkaar weten te brengen. Samen met onze klanten pakken we de meest technische uitdagingen aan en vinden we antwoorden op complexe vraagstukken. Dit is waar wij voor staan.

Enrise is een collectief van autonome teams, zonder centrale aansturing. We hebben vrijheid hoog in het vaandel. Sterker nog, het is een kernwaarde. We willen allemaal de vrijheid van meedenken, meepraten en meebeslissen over de dagelijkse processen en de koers van Enrise.

Werken bij Enrise

Werken bij Enrise

Je wilt een nieuwe stap in je carrière, en je weet wat je wilt. Flexibele werktijden, leren van collega’s en serieuze projecten. En je weet ook wat je niet wilt. Geen oude systemen, maar voorop lopen. Niet vastzitten aan één klant, maar Agile zijn. Geen uren maken voor een manager, maar oplossingen bedenken in een zelfsturend team.

Wil jij onderdeel zijn van Enrise? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en kom kennismaken.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist