TOP WERKGEVER: Emixion Services B.V.

Sinds 2005 is Emixion actief op het gebied van internetdiensten. Van een eenmanszaak op zolder zijn we inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van 11 vaste medewerkers en 10 freelancers. Ons team bestaat uit een tekstschrijvers, vormgevers, marketeers, fotografen, videoproducenten en programmeurs. Alle specialisten op het gebied van Apps, front- en backend web applicaties.

“Emixion .creating impact online”

Onze ambitie brengen we in de praktijk door ons maximaal te verdiepen bij ieder project van onze potentiële klanten, gebruikers van onze klanten, online oplossingen. Dit realiseren we door onze knowhow en de internet- en Google richtlijnen zo optimaal en gericht mogelijk toe te passen. Dit wordt toegepast op het design maar vanzelfsprekend ook op de code. Onze online oplossingen dragen maximaal bij aan uw doelstellingen.

Missie

Het is onze missie om bedrijven en non-profit organisaties te inspireren en motiveren hun doelgroep(en) online te bereiken en hun (online) ambities waar te maken.

Visie

Door het ontwikkelen van eenvoudige online verbindingen en diensten helpen wij bedrijven en non-profit organisaties op een begrijpelijke en uitermate bruikbare manier via internet in contact te komen met hun doelgroep(en). En zo stimuleren we indirect de economie.

Propositie

Emixion is een (online-) communicatiebureau welke zich persoonlijk betrokken voelt bij de (online-) communicatievraagstukken van haar opdrachtgevers. Emixion staat 24/7 klaar voor haar klanten. Met haar uitgebreide kennis op het gebied van (online-) communicatie heeft Emixion een oplossing voor elk (online-) communicatievraagstuk.

Bedrijfscultuur

Informeel, directe lijnen, sterk online georiënteerd, open communicatie, innovatief, creatief en veel affiniteit met het online realiseren van de ambities van onze opdrachtgevers.

De projecten die we mochten realiseren en/of onderhouden zijn voornamelijk websites, webwinkels, online maatwerkoplossingen en Google Optimalisatie projecten voor MKB, MKB+ en Non-Profit organisaties. Dit betreft vooral online/offline retail, bouw, transport/automotive/vervoer sector, advocatuur, incassodiensten, hoger en basisonderwijs, examinatoren en de medische sector.

Emixion richt zich op de (business)doelstellingen van haar opdrachtgevers en klanten. "Wij zijn namelijk van mening dat de door ons gerealiseerde onlineoplossing de toegevoegde waarde vergroten en sterk bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten". Doelstellingen zoals het verhogen van het aantal aanvragen, bestellingen, contactmomenten, serviceverlening naar klanten, het ontzorgen van interne organisaties en/of een combinatie ervan.

Emixion heeft veel kennis en expertise en biedt ook voor uw project een duidelijke meerwaarde. Met welke oplossingen wilt u uw online ambities waarmaken?
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist