Dutchworld IT Solutions

Locatie:
Specialisme:  

Amersfoort
Business Apps voor groei

Dutchworld IT Solutions is gespecialiseerd in geïntegreerde e-business oplossingen. Het team van ervaren professioansl werkt met passie aan e-commerce projecten, integratieprojecten en business apps.

Achtergrondinformatie

Al jarenlang levert Dutchworld softwareoplossingen en Business Apps. Applicaties met waarde, omdat ze online klantprocessen optimaliseren. Vanuit Amersfoort is het bedrijf actief voor zakelijke dienstverleners, maak- en handelsbedrijven en (r)etailers binnen het MKB. In alle gevallen opdrachtgevers die het belang zien van sterke software en oplossingen

Bedrijfscultuur

Binnen Dutchworld staat het klant-resultaat nadrukkelijk centraal. De focus ligt daarom op een prestatie vanuit professionaliteit en servicebewustzijn. Gedrevenheid om tot het allerlaatste, noodzakelijke punt door te gaan om de afgesproken oplossing te realiseren. Heldere communicatie zonder poespas.
Een organisatie met lef en ambitie. Een professionele, doch informele werkomgeving binnen een klein en hecht team van leuke collega´s.

Resultaat voor de klant is de ‘raison d’être’. Samen met dat slagje losheid, humor of excentriciteit om de klantsituatie vanuit een ander perspectief te bekijken, zorg jij ervoor dat jouw oplossingen en jouw inzet je een ongekende meerwaarde geven voor de opdrachtgever.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist