Dutch Blue

Dutch Blue is een volwassen en professioneel online marketingbureau uit Dordrecht. Het bureau kenmerkt zich door de nuchtere en zakelijk kijk op online marketing. Klanten waar ze voor werken zijn sterk uiteenlopend - van gemeente Lansingerland tot Subway.

Over Dutch Blue

Dutch Blue is een no-nonsens online marketingbureau dat zich kenmerkt door Hollandse nuchterheid en de ‘verder-kijken-dan-je-neus-lang-is mentaliteit’. Ze staan voor kwalitatieve online oplossingen, die zorgen voor resultaat. De behoeften en wensen van onze klant staan daarbij centraal, maar ze kijken ook juist naar de klanten van onze klant.

werkenbij-dutchblue

Bij Dutch Blue staat ontwikkeling van de klant dan ook altijd centraal. Het interessante is dat onze klanten sterk uiteenlopend zijn. Elke keer kijken we weer goed naar hoe de doelgroep van onze klant de website zal vinden en natuurlijk hoe ze precies op de website kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. 

Werken bij Dutch Blue

Dutch Blue is heeft twee vestigingen: één in Noordwijk en één in Dordrecht. Het team bestaat momenteel uit 11 personen, maar met de groeistrategie van de komende maanden zal het team de komende tijd zeker verder groeien.

vacatures-dutchblue

Ben jij creatief, getalenteerd, gretig, internet liefhebber, en kijk-je-verder-dan-je neus-lang is? Dan is werken bij online marketingbureau Dutch Blue voor jou weggelegd. Bekijk hieronder de openstaande vacatures, solliciteer en wie weet ga jij binnenkort aan het werk bij Dutch Blue.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist