TOP WERKGEVER: Digitpaint

Digitpaint is een full-service online bureau en al 20 jaar een betrouwbare partner voor organisaties van uiteenlopende formaten.

Over Digitpaint

Een bedrijf wat het levenslicht zag op een zolderkamer: het is verworden tot zo’n typisch cliché. Desondanks is Digitpaint toch echt gestart op een zolderkamer. Het was het jaar 2000 en de internetbubbel was net geknapt. Niet dat wij daarmee bezig waren, wij focusten ons toen puur op het bouwen van mooie websites. Het verdienmodel was slechts bijzaak.

Werken bij Digitpaint

In de daaropvolgende jaren bleef het internet gestaag groeien, en Digitpaint groeide volop mee. Websites werden complexer, de klanten en opdrachten werden groter. Verhuizingen en teamuitbreidingen gaven onze ambities de nodige ruimte. De focus bleef echter onveranderd: het bouwen van de mooiste technische oplossingen stond nog altijd centraal.

Nu, 20 jaar later, is Digitpaint een full-service online bureau met een toegewijd team van specialisten en generalisten. We helpen organisaties bij het formuleren en oplossen van digitale vraagstukken. De schaal loopt uiteen van het bouwen van specifieke oplossingen ter ondersteuning van bestaande processen tot het strategisch vormgeven van het grotere geheel. Wat niet veranderd is: de focus op het leveren van de beste oplossingen.

Digitpaint Arnhem

Werken bij Digitpaint

Digitpaint blijft groeien! Daarom zijn ze regelmatig op zoek naar nieuw talent. Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en kom kennismaken.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist