Contezza

Om iedereen mee te krijgen in de digitale transformatie bedenken en implementeren wij slimme en duurzame oplossingen die mensen begrijpen en omarmen.

Werken-bij-Contezza
Over Contezza

Contezza is in 2007 opgericht door Koen Bonnet en Robert Ruiters. Sinds eind 2013 is Tahir Malik mede-eigenaar van het bedrijf. Contezza is ontstaan vanuit de passie voor projecten rondom documentbeheer: het digitaliseren en breed beschikbaar stellen van informatie, zodat een organisatie slimmer wordt, sneller haar doelen bereikt en de medewerkers voortdurend over de juiste informatie beschikken.

Vacatures bij Contezza
Werken bij Contezza

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers voor ons Contezza team. Met een hecht team bouwen we aan een snelgroeiend bedrijf. Met Alfresco digitaliseren we processen in organisaties, zodat ze op een slimme manier sneller hun doelen kunnen bereiken. Je wordt bij ons ingezet op verschillende projecten. Wij werken voor middelgrote- en grote bedrijven in Nederland. Naast het klantcontact, werk je ook nauw samen met collega’s.

Binnen Contezza werk je in een hecht team. We houden niet van hiërarchie en we verwachten van jou dat je je verantwoordelijkheid neemt binnen de grenzen van je functie. Je krijgt de kans om door te groeien door middel van trainingen en kennisdeling binnen het team. Wij zijn fan van het nieuwe werken. Je kan je werkzaamheden uitvoeren bij ons op kantoor, maar ook bij de klant of vanuit huis.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist