TOP WERKGEVER: Brightfish

Locatie:


Hoofddorp 

Brightfish biedt een portfolio van 'mobility solutions' voor de gezondheidszorg. Op basis van intelligente back-end systemen die kunnen integreren met jouw bestaande IT-systemen, kan Brightfish gebruiksvriendelijke apps aanbieden voor de arts, de verpleegkundige én de patiënt.

Achtergrondinformatie

Brightfish is een scale-up in de zorgsector, waar jonge mensen werken aan verschillende innovatieve IT-oplossingen en mobiele applicaties voor zowel artsen als patiënten. Hierbij ligt de nadruk sterk op in-house ontwikkeling, kennisopbouw en het out-of-the-box benaderen van de problemen en uitdagingen van de zorgsector. Ze bieden onder andere oplossingen op het gebied van Elektronische Patientendossiers, kwaliteitsmetingen (PROMS), patiënt portalen/patiënten apps en medisch wetenschappelijk onderzoek.

Brightfish is onderdeel van een bedrijvengroep genaamd theFrontDoor Media Groep, waarin uiteenlopende projecten bijeen komen en opgebouwde expertise elkaar versterkt. 

Brightfish's software ontwikkelen ze bijna uitsluitend binnenshuis, waarbij ze het beste van hun eigen systemen combineren met open-source aanbod. 

Zo heeft theFrontDoor bijvoorbeeld ook een eigen televisie uitzendsysteem ontwikkeld.

Bedrijfscultuur

Iedereen die bij Brightfish werkt heeft passie voor wat hij of zij doet en ziet het werk vaak als een uit de hand gelopen hobby. De mensen bij Brightfish zijn specialist in wisselende vakgebieden en vinden het leuk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uiteenlopende problemen waar de klanten tegenaan lopen. In het geval van het ontwerpen en ontwikkelen van systemen en applicaties stelt Brightfish zichzelf ten doel om een robuuste en complexe backend te voorzien van een intuïtieve voorkant die er ook nog eens gelikt uitziet en waarbij security niet als sluitpost wordt gezien maar een centraal principe vormt. Hier doe je als ontwikkelaar veel nieuwe kennis en ervaring op in zowel de diepte als de breedte van het vakgebied.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen, en wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist