TOP WERKGEVER: Bizzomate B.V.

Voor wie ga je werken?

Bizzomate is een ambitieus, jong en snelgroeiend bedrijf. Wij ondersteunen bedrijven op strategisch niveau, met digitale transformatie, door middel van onze innovatieve oplossingen en methodes.

Het afgelopen jaar heeft Bizzomate “de Mendix Partner van het jaar award” in ontvangst mogen nemen. Wij zijn trots op alle projecten die wij bij onze klanten uitvoeren. Onze klanten zijn ook onze referenties. Je gaat aan de slag met projecten bij de grote jongens in de advocatuur en accountancy, in de pensioenwereld en het verzekeringswezen.

Plezier

De Bizzomate medewerker wordt gedreven door het plezier in zijn werk. Dit plezier wordt vertaald in een informele, sociale en respectvolle sfeer binnen de organisatie en tussen de collega’s, hetgeen ook uitstraalt naar onze klanten.

Passie

Een Bizzomate medewerker is gepassioneerd over de dingen waarmee hij of zij mee bezig is, zowel professioneel gezien als in het privéleven. Dit leidt automatisch tot het proactief nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Prestige

Een Bizzomate medewerker tracht steeds om de beste te zijn in wat hij of zij doet. Een bijkomend doel is om het hele team tot uitzonderlijke prestaties te brengen, zodat iedereen trots is op het geleverde werk.

Professionaliteit

Een Bizzomate medewerker streeft continu naar het leveren van toegevoegde waarde voor al onze klanten, waarbij integriteit en het respecteren van ethische waarden natuurlijk van groot belang zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bizzomate is van mening dat iedere organisatie een sterke verantwoordelijkheid heeft ten opzichte van de medewerkers, hun families en de samenleving als geheel. Om dit vorm te geven, hanteren de oprichters van Bizzomate de volgende principes:

  • Iedere medewerker besteedt 10% van zijn werktijd aan geselecteerde goede doelen, waarmee we deze organisaties in staat stellen om hun doelen beter te behalen.
  • 5% van het dividend van Bizzomate zal gereserveerd worden om geselecteerde goede doelen financieel te ondersteunen.
  • Bizzomate zal transparant communiceren over deze sociale verantwoordelijkheid in de Nieuws sectie van deze website.

Stichting Kinderprojecten Guatemala

Het project dat Bizzomate dit jaar ondersteunt is de bouw van vijf lokalen voor een school in Salquil Grande, een afgelegen gebied in Guatemala, door Stichting Kinderprojecten Guatemala (SKG). Momenteel wordt hier aan 411 kinderen les gegeven.

Naast twaalf leslokalen die in redelijke staat verkeren (stenen muren met een cementen vloer), zijn er ook zeven houten leslokalen met een zandvloer. Deze lokalen zijn zeer bouwvallig maar steun vanuit de overheid blijft uit. SKG wil daarom in 2016 deze schrijnende situatie gaan verbeteren. Het project is aangemeld voor ondersteuning door Wilde Ganzen waardoor iedere gedoneerde euro nog een keer met 50% vermeerderd wordt. We wensen hen veel succes met dit project!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist