Bitfactory

Locatie:

Rotterdam

Bitfactory is een creatief software development bureau. Ze helpen klanten steeds met de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. Met het team ontwikkelen ze slimme en gebruiksvriendelijke applicaties met meetbare impact. 


Over Bitfactory

Bij Bitfactory werken ontwikkelaars, designers en strategen met veel inzet en plezier aan complexe -vaak bedrijfskritische- webapplicaties, e-commerce platformen en websites. Om zo organisaties verder te helpen in hun digitalisering.

Bitfactory is een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan.

Het zijn echte vakidioten die ervan houden mooie digitale producten te ontwikkelen en nieuwe innovaties te stimuleren. Het bedrijf groeit en daarom zoeken ze ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan. Bitfactory werkt onder andere voor Tony’s Chocolonely, NPO, Dierenbescherming, Gemeente Rotterdam, NOS, TNO, ErasmusMC en het Prinses Maxima Centrum.

Werken bij Bitfactory

Het Bitfactory team is een hecht team en bestaat uit 35 Bits. Ze zijn allemaal stuk voor stuk gek op code, design en strategie. Vanuit de factory in Rotterdam werkt het team samen met haar klanten aan de continue digitalisering van de business van de klant.


 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist