TOP WERKGEVER: Avinty

Avinty ontwikkelt slimme software die de zorg optimaal ondersteunt. Altijd met de cliënt en patiënt in ons hart en de nieuwste technologieën in ons hoofd. Hierdoor kan de zorgprofessional excelleren. En daar zijn we trots op. Iedere cliënt en patiënt verdient de beste zorg. Daar doen we het voor.

Over Avinty

Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineen geslagen. Avinty is ontstaan uit de gevestigde namen Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions en Karify. Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren. Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen met betrouwbare oplossingen.

Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en client. Voor hen maken wij graag het verschil. Onze oplossingen REFLEX, CARE4, USER en KARIFY dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg.

Werken bij Avinty
Wij zijn specialisten op ons vakgebied. Onze kennis van de meest betrouwbare en innovatieve software mogelijkheden in de ICT is groot. Door jarenlange ervaring in verschillende zorgmarkten weten we wat er speelt. En hoe we hier met technologie op in kunnen spelen. Dagelijks werken meer dan 65.000 zorgprofessionals met onze software. En daar zijn we trots op.

Werken bij Avinty

Samen met onze klanten werken we elke dag aan de optimalisatie en lastenverlaging van het primaire zorgproces. De kennis en ervaring van de zorgprofessional combineren we met onze expertise van software en de nieuwste technologieën. Zo ontwikkelen we oplossingen waarmee prettig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Dit doen we met een grote groep enthousiaste collega’s in Oldenzaal, Veenendaal en Utrecht. 

Kantoor Avinty

Avinty is op zoek naar nieuw talent om de organisatie te versterken. Wil jij samen met ons de zorg vernieuwen? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct. Wie weet ga jij binnenkort bij Avinty aan de slag!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist