TOP WERKGEVER: Aurum Europe

Locatie:

Breukelen

Aurum is een onafhankelijk energie content bedrijf. Aurum is marktleider op het gebied van onafhankelijk inzicht in energieverbruik en opwek. Ons platform levert innovatieve oplossingen in de zakelijke markt en bestaat uit drie bouwstenen: data acquisition (verzamelen), data crunch (verrijken) en data use (interpreteren).

Achtergrondinformatie

Met een jong team van denkers, doeners, dromers en beslissers creëren wij sinds 2011 oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de energiemarkt. Onze klanten zijn (terecht) blij met ons, we hebben de expertise, snelheid en klantgerichtheid om innovatieve oplossingen op het gebied van energiemanagement te bedenken, te bouwen en in de markt te zetten. 

Onze onafhankelijk positie in de markt maakt het mogelijk om via verschillende klanten grote groepen consumenten te bereiken en energie verspilling te voorkomen.  Ons team heeft hier in de afgelopen jaren veel ervaring mee op gedaan en weet de eindgebruiker te activeren en in beweging te zetten om een bijdrage te leveren aan de CO2-reductie doelstellingen. 

We zijn eenvoudig georganiseerd, houden de lijntjes kort en tijdens de dagelijkse lunch worden ervaringen gedeeld en besluiten genomen. Surfen, kiten, fietsen, zeilen en reizen zijn hobby’s waar we het graag over hebben en als het weer toelaat gaan we regelmatig samen wakeboarden op de nabijgelegen Loosdrechtse Plassen. 

We werken vanuit ons industriële pand gelegen tussen de A2 en het Amsterdam Rijnkanaal, op loopafstand van station Breukelen. Een authentieke Italiaanse koffiemachine met vers gebrande bonen zorgt ervoor dat we scherp blijven en de voetbaltafel brengt populair vermaak. We zijn altijd opzoek naar goede mensen die ons team kunnen komen versterken.

Onze oplossingen hebben waardevolle impact op de energietransitie die in volle gang is.

Met elkaar maken we Aurum elke dag een beetje beter.

Werken bij Aurum

Altijd al willen werken bij Aurum? kijk dan eens naar onderstaande vacatures en wie weet zit er iets voor jou tussen. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist