TOP WERKGEVER: a&m impact

Locatie:

Doetinchem

Unieke en gebruiksvriendelijke online oplossingen zoals websites, mobiele- en maatwerk applicaties.Achtergrondinformatie

In 1998 startten Arno en Marij ten Hagen (vandaar a&m) in het kleine dorp Silvolde een internetbureau genaamd a&m impact. Arno had net een technische hbo studie afgerond en Marij grafische opleiding. De combinatie van techniek en creativiteit bleek een schot in de roos van de booming markt van internetdiensten. Veel organisaties waren nog niet online aanwezig of met een zeer matige presentatie. En daar zagen de ondernemers hun kansen.

Maar wat was nu de echte drijfveer om a&m impact te starten? Dat was toch wel de karakter eigenschap om dingen anders dan de rest te willen doen. Dit in combinatie met het aanwezige perfectionisme levert hun waarom "online het verschil maken". Dit zit in hun bloed en in de cultuur van a&m impact. 

Bij ieder project zullen zij ervoor zorgen online het verschil te gaan maken voor en met de klant.

Werken bij a&m impact

Omdat a&m impact gelooft dat je online het verschil kunt maken! Dit doen ze door met leuke, slimme en gepassioneerde mensen zoveel mogelijk kennis en ervaring te vergaren. En door in te leven in de wereld van hun klanten en samen met hen online een niche markt te veroveren. Hiervoor bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, beheren en exploiteren zij online unieke en gebruikersvriendelijke oplossingen zoals sociale intranetten websites, mobiele apps en maatwerk applicaties.

Zij hebben een ontzettend gezellig, jong en slim team met allemaal specialisten. Stuk voor stuk heeft iedereen zijn eigen humor, kwaliteiten en bugs. ze helpen elkaar en brengen elkaar naar een hoger niveau. Dat wil jij toch ook?

 

Recente vacatures:

Software Developer

Ben jij klaar om jouw development skills naar een volgend level te brengen? Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met duizenden gebruikers in de zorgsector. Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met slimme software? Dan is werken bij a&m impact jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!

a&m impact
a&m impact DOETINCHEM

Back-end Developer

Ben jij een geboren PHP Back-end Developer en heb je al ruime werkervaring daarin? Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met duizenden gebruikers in de zorgsector. Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met slimme software? Dan is werken bij a&m impact jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!

a&m impact
a&m impact DOETINCHEM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist