7Lab

Locatie:

Amsterdam

Een beter leven met slimme software. Dat is waar 7Lab voor staat. Voor de klanten van 7lab betekent dit dat onze apps en webapplicaties de best mogelijke ervaring bieden, tijd besparen of unieke diensten mogelijk maken.

7Lab-vacatures

7Lab maakt slimme software waar je blij van wordt!
7Lab bouwt nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Om dit te bereiken, biedt 7Lab vier aansluitende diensten; de Discovery Workshop, Rapid Prototyping, Software development en 改善 (Kaizen) Agreement. Zo zijn klanten van het eerste idee tot de verbetering van de software, continu verzekerd van de beste begeleiding.

Het team van 7Lab bestaat uit ontwikkelaars en uit business analisten. De business analisten vormen de schakel tussen de klant en de techniek van 7Lab.

Het team van 7Lab zorgt er samen voor dat de slimme software perfect aansluit op de praktijk.

Samen uit, samen thuis

Uiteraard sta je er niet alleen voor! Teamgevoel is dan ook een belangrijke waarde binnen 7Lab: samen uit, samen thuis. Werken moet ook leuk zijn! Naast de dagelijkse humor organiseren ze een hoop uitjes, fun friday’s, gezellige vrijmibo’s en af en toe een vette hackathon.

7Lab is in 2008 opgericht en het bijzondere kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam. 7Lab is een jong, groeiend bedrijf waar op dit moment iets meer dan 10 mensen werken en ze zijn op zoek naar uitbreiding. Zie jij jezelf werken bij 7Lab? Bekijk dan snel onderstaande vacatures om te kijken of er iets voor je bij zit.

Werken-bij-7lab

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist