Testimonials

Front end developers nodig? Kijk op JouwICTvacature Zakelijk voor informatie over het werven van front end developer.

"The close connection and transparant way of working and communication enabled us to quickly find the right pool of talent".
"Wat belangrijk voor ons is, dat gedurende het wervingstraject we ondersteund zijn met de afspraken, follow up, inzage diploma's en andere checks. Prima verlopen!''
"De eerste paar maanden hebben we veelvuldig contact gehad over het type versterking die we zochten. Onze wensen en eisen scherp krijgen en bijstellen. En na ieder gesprek kort evalueren. Het contact is super goed, de persoonlijke benadering is erg prettig".
"Binnen 1 week: kandidaat voorgesteld, twee sollicitatiegesprekken gehad en aangenomen!"
"Gedurende het traject was de communicatie steeds kort en prettig. De kwaliteit van de aangeleverde vacatures was goed."
"Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Namens Learnlinq.nl kan ik jouwictvacature.nl zeker aanbevelen."
"In vrij korte tijd keuze uit meerdere cv's van hoge kwaliteit, was iets wat ons plezierig heeft verrast."
"In een arbeidsmarkt die krap is heeft Charlie ons meerdere passende kandidaten weten te presenteren."
"De samenwerking en het persoonlijke contact waren fantastisch! Buiten het resultaat om, we hebben 2 front-end specialisten aangenomen, kan ik je daarom bij iedereen aanbevelen!!"
"De samenwerking met JouwICTvacature is prettig verlopen waarbij de indruk was dat de enthousiasme, energie en volhardendheid een grote voorsprong had op andere recruiters waar we mee hebben gewerkt in het verleden."
"Dankzij de samenwerking hebben wij onze vacature binnen een paar weken kunnen invullen en zijn wij nu erg tevreden over onze nieuwe collega / Front-end developer."
"Sinds de start van onze samenwerking begin dit jaar heeft dit ervoor gezorgd dat we aan 2 mensen een aanbod hebben kunnen doen."
"Dankzij de inzet van Edwin zijn we in contact gekomen met goede kandidaten voor onze vacature en vlot tot invulling gekomen. Edwin combineert oprechte betrokkenheid met snelheid van handelen. Dat werkt uitstekend."
"Een geschikte kandidaat was voor ons niet gemakkelijk te vinden. We zochten een soort 'speld in een hooiberg'. Gelukkig hebben we die met 'Jouw ICT Vacature' gevonden."
"JouwICTvacature reageerde snel op onze vraag. Binnen 2 weken na de zoekopdracht konden we een ontwikkelaar toevoegen aan ons team."
"Na eerst een beetje bescheiden aan elkaar snuffelen of we goed zouden kunnen samenwerken, hebben wij de opdracht gegeven aan Charlie. Het concept sprak ons aan en vooral Charlie is vasthoudend en zelf een CANDO persoon."
"De lijnen waren kort, de snelheid bleef erin en dat heeft ertoe geleid dat vandaag een nieuwe front-end developer is begonnen bij Lifeguard."
''Mede dankzij zijn doorzettingsvermogen is het gelukt om succesvol iemand in ons bedrijf te plaatsen!''
"De perfecte kandidaat gevonden door een prettige samenwerking, snel schakelen en flink wat kandidaten!"
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwFRONTENDvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!"

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: